Koert - Maandag 12 Apr '04 - + 3 - 5 Levende wezens

Hoe natuurlijk is het om vijf dagen in de week van 9 tot 5, met een pak en een stropdas op kantoor te zitten? Organisatiestructuren hebben er meestal geen belang bij dat de echte levenspotenties van de mens in stand gehouden worden. Het lijkt vrij normaal tegenwoordig, om geen leven te hebben.

Met regelmaat kom ik mensen tegen die ik er van verdenk dat ze geen leven hebben. Uiteraard leven ze. Ze ademen, ze bewegen, hun hart klopt. Maar overtuigen doet het niet. Het is niet dat ze geen dingen doen. Ze komen op feestjes, gaan op vakantie - juist gaan ze vaak op vakantie. Op mij komt hun gedrag over als volstrekt instrumenteel geprogrammeerd in vaste, voorspelbare patronen. Dit zijn vlezige machines, geen levende wezens. Het is natuurlijk onmogelijk om aan te tonen dat deze mensen geen leven hebben. Levensgevoel is een lastig begrip (Over jezelf kun je weten dat je het hebt, bij anderen moet je het maar veronderstellen). De verlichtingsfilosoof Rousseau [Rousseau1954] was een van de grote voorvechters van het gevoelde leven. Het wezenlijke lag bij hem niet in de mens met zijn rede, met zijn verstand en zijn cultuur. Nee, in zijn gevoel ontdekt de mens de essentie van zijn bestaan. Een mens is pas wat hij is, als hij het leven voelt als de stuwende, bruisende kracht in zichzelf, en daarin het bestaan beseft en geniet. Voor Rousseau betekende dit dat de mens in het gevoel van zijn eigen bestaan autonoom is en dat hij in deze autonomie van zijn voelen naar voren moet durven treden om wezenlijk mens te zijn.

Ondanks het gebrek aan sluitend bewijs is het volstrekt gebruikelijk, om andere mensen gevoelens en intenties toe te dichten en ze daarin serieus nemen - een communicatieve daad die ons onderling verbindt. De filosofische vraag of die gevoelens 'echt' zijn hebben is misschien interessant voor op een zomeravond met een goed glas wijn. In het alledaagse bestaan is deze vraag niet belangrijk. Misschien heeft u een leven, misschien niet. Uit beleefdheid zal ik veronderstellen dat u een leven hebt en u daarnaar behandelen. Ik verwacht dat u hetzelfde bij mij doet. Het defect van de autist is dat hij zich niet kan verplaatsen in andere mensen. Vegetarirs veronderstellen juist ook levensgevoel bij dieren. Daar valt wat voor te zeggen, het is onduidelijk wat ons gevoelde leven met denken en cultuur te maken heeft.

DE VERGISSING VAN CULTUUR

Romantici en cultuurpessimisten, zoals Rousseau, zien in wat door mensen is gebouwd, zelfs het bewijs van de grote vergissing van het vertrouwen op zijn culturele kunnen. Een enkeling predikt zelfs dat we terug moeten naar het stenen tijdperk om onszelf en onze omgeving te redden. Citaat: We zijn monsterlijk de verkeerde richting ingeslagen met onze symboolcultuur en de deling van arbeid. Van een plaats van verwondering, begrip en volheid naar de leegte die we vinden in de doctrine van vooruitgang. Kaal en leeg, de logica van domesticatie met het verlangen tot controle resulterend in de alles vernietigende ruine van beschaving. De veronderstelde minderwaardigheid van de Natuur leidt tot de overheersing van culturele systemen die op korte termijn de gehele aarde onbewoonbaar zullen maken, aldus John Zerzan [Zerzan1994] (een van de inspiratoren van de antiglobaliseringsbeweging). Wat nou vooruitgang? Een gemiddelde Neandertaler heeft een grotere herseninhoud dan een hedendaagse kantooremployee [Walker1996, Vilee1954, Stringer1993, Johanson1996]. Volgens Zerzan is het de afgelopen 40.000 jaar alleen maar bergafwaards gegaan met de mensheid. We waren beter af geweest als we hadden vastgehouden aan ons eenvoudige, maar bevredigende leven als primitive jager/verzamelaar mens: Het leven voor van voor de domesticatie en landbouw bestond in feite grotendeels uit vrije tijd, intimiteit met natuur, sexuele wijsheid en gelijkheid, gezondheid. Dit was onze menselijke natuur, enige miljoenen jaren lang, voorafgaand aan de onderwerping door priesters, koningen en werkgevers [Zerzan1994]. Wat door mensen geschapen wordt als de hoogste levensvorm van beschaving, is in feite niets anders dan een grote dwaling. In cultuur en civilisatie zochten de mensen de glorie, was het de roem van hun eigen vernietiging? Dan nog. Hoe haalbaar zal het zijn om de gehele wereldbevolking het bestaan van schrift, geld en televisie te doen vergeten? Ben ik dwaas te denken dat er hoop is. Misschien moet ik gewoon eens vreemdgaan met een van de collegas op het werk.

"Beroemde en goede klanten van de Baja Beach Club in Rotterdam kunnen vanaf eind juni entree en drank betalen via een onderhuidse chip.
De glazen chip heeft het formaat van een flinke rijstkorrel en is onder de huid van de bovenarm onzichtbaar. De Baja Beach Club is naar eigen zeggen de eerste discotheek in de wereld die de opzienbarende identificatie- en betaaltechniek gebruikt. De Spaanse vestiging van Baja in Barcelona begon in maart van dit jaar al met het implanteren van de chip."
http://www.telegraaf.nl/binnenland/10691..

Straks krijgt iedereen een chip geimplanteerd met je paspoort, rijbewijs, creditcard en ziekenfondskaart.
Oscar - Vrijdag 21 Mei '04 - 13:18

Many exist but few live. But what is a "full" life? Wanneer heeft iemand nu een leven? I think we people often make the mistake of taking life for granted and then is when we lose it. We tend to live in our future plans rather than in the present and that is maybe what makes us different from the cave-people...and... from children. Children are the personification of happiness and life-lust. Children do live, they live life without limitations, always exploring. What is real life?? Is it enjoying the simplest things and seeing beauty on every single moment? Or is it exceeding limitations, take full advantage of the possibilities your environment offers u? Is it escaping "conventional reality"?
Pelagia - Maandag 15 November '04 - 18:33

"And he causeth all, both small and great, rich and poor, free and bond, to receive a mark in their right hand, or in their foreheads." Katherine Albrecht is reading aloud from chapter 13 of the Book of Revelation. " and that no man might buy or sell, save that he had the mark, or the name of the beast, or the number of his name. Here is wisdom. Let him that hath understanding count the number of the beast; for it is the number of a man; and his number is six hundred threescore and six.'"
Ruben - Woensdag 09 Februari '05 - 12:01

What is the meatrix? http://www.themeatrix.com/

Mensen zijn soms net vee.
nieuwtje (link) - Zondag 12 Juni '05 - 09:53

'Intensieve menshouderij' dreigt in grote bedrijven

In vooral grote bedrijven dreigt het gevaar van de 'intensieve menshouderij'. De managers communiceren er uitsluitend per e-mail met hun ondergeschikten, baseren zich op cijfers in plaats van op de realiteit en hebben geen tot weinig aandacht voor de mensen op de werkvloer. De bazen sturen 'GVD-mailtjes' rond, die de werknemers de stuipen op het lijf jagen. Dat meent voorzitter J. Hut van ICT Platform Noord.

Hut wijt dit gevaar deels aan de vele mogelijkheden die ICT-ontwikkelingen de afgelopen tientallen jaren hebben geboden. "Je kan nu van alles monitoren", aldus Hut. "Koeien, varkens en geiten hebben allemaal oormerken. Maar ook de prestaties van het personeel kunnen zo worden bijgehouden. Het wordt kwalijk als mensen puur op deze cijfers worden afgerekend", meent Hut. "Terwijl je juist moet kijken hoe je mensen stimuleert om goed te presteren."

"Zo ken ik een manager die zijn personeel op basis van enkele cijfers GVD-mailtjes stuurde waarin hij ze de huid vol schold. In plaats van dat zijn personeel harder ging werken, werden de werknemers juist bang en sloegen ze dicht."

ANP 28 juni 2005
Nieuwtje - Woensdag 20 Juli '05 - 19:52

A kid hares, Regularly medically known as leverets, Involve small amount of want from them moms that can get through by themself from a month and / or maybe much.
peuterey regina preisvergleich http://www.fawor.com.pl/peuterey/moncler..
peuterey regina preisvergleich () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 04:46

????? ?????????? http://www.tekstilteknik.com/design/r/si.. ???????????????!
??????? 576 http://chcrs.org/Plans/nb.php
??????? 576 () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:01

??? ???????????? http://tumistore.gpcparlor.org/ ???????????????????????~
??? ????? ????? http://solds.by/mebel/comod/sell/ja/shop..
??? ????? ????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:03

?????? ?? ??????? http://fiddlersgreenmodelships.com/siteb.. ??????????????????????!
???? ????? ?? http://titanmetalpowders.com/Test/images..
???? ????? ?? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:04

????? ????????????? ????? http://vivienneshop.cdxhyl.net/ 100%????.????. ?????.????
????????????? ?? http://vivienneshop.cdxhyl.net/
????????????? ?? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:04

?????? ??? ???????? http://fiddlersgreenmodelships.com/.trel.. ???????????????????????~
??? ????? ?? http://vansmall.cdxhyl.net/
??? ????? ?? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:04

?????? ?? ???????????? http://www.northeastrunningclub.org/asse.. ???????? ????????????????
MCM ??? ??? http://www.city-brunnen.com/zimmer/suite..
MCM ??? ??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:05

???????? ????? ???? ? http://stiesa.com/mailadmin/shop/Monster.. ????????????
????? ZX http://adra.org.rw/clases/adidas.php
????? ZX () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:05

Na Ons De MensLevende wezens
ckebyvhkg http://www.g1c3mx179c10n0b90nfyp3km502u6..
[url=http://www.g1c3mx179c10n0b90nfyp3km502u6..]
ackebyvhkg
ckebyvhkg () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:05

????? ?? ?????????? http://gclastl.org/legis/gaga.html ?????????!
???????? ????? ?????
???????? ????? ????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:06

???????? http://clementonfiresafety.com/admin/Fil.. ???????????
???? ???
???? ??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:06

????????????? ??????????? http://vivienneshop.cdxhyl.net/ ??????! ???????!
????????????? ?? 2014
????????????? ?? 2014 () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:06

??? ?? 2014????? http://chloenew.3igeneral.com/ ?????????????????????????????????
?????? ????? ??????
?????? ????? ?????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:07

??????? ??? ????????? http://drcindyreed.com/scripts/nb.html ???????????!??????!
?????? ??? 5178
?????? ??? 5178 () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:08

??????????? ??????????? http://ladifference.info/httpsecure/rayb.. ???????!
???? ??
???? ?? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:08

???????? ????? ??? http://nikebuy.howdoyouhaveagirl.com/ ????????????????
?????? ?? ??
?????? ?? ?? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:11

It is really possible for you to build-up an important chiseled body system and then make every night with the women significant other delightful, in the event you content Nitro Get rid of dietary supplement within consistent basis.
True Religion for Kids on Sale
True Religion for Kids on Sale () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:11

????????? ??? ?? http://ladifference.info/httpsecure/rayb.. ??????????????!
???? ??? ????
???? ??? ???? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:11

????? zx750???? http://www.suco-ratz.ch/images/e/shop/ad.. ?????????? ???????????????!
?????? ???
?????? ??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:11

???????? ?? ??????????! http://kiwiaircraftimages.com/strike/js/.. ?????????????????????????????!
?????????
????????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:12

There are lots of anti-aging products to your cutis. Vit e is usually very renowned for its own anti-aging capabilities. It might be a powerful antioxidising which could be victimised within a verify involving building. Zinc heightens any effectuality within your emollient: maybe it's a successful moisturizer in it to your injure plus supports in continuation business owner a
http://primeprogression.com/images/true_..
http://primeprogression.com/images/true_126.htm () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:12

http://glendalepolicefoundation.org/cale.. ???????????????????????
???? ????? ???
???? ????? ??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:12

rayban ???????? http://genniferflowers.com/flash/rayban... ??????????? ?????
???????????
??????????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:21

To generate muscles normally, you might want to put your curiosity in proper techniques along with a proper diet. There is no need to find dietary supplements or simply high-priced medicine to succeed in muscle group improvement. Apart from, a large amount of products have been shown be cruel or have truly serious negative effects, additionally they plain and simple overpriced. Make use of the adhering to suggestions to own ideal results.
True Religion candice Online Sale
True Religion candice Online Sale () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:30

It isn't really the type of idea you ought to go after by yourself!! Your current supplements, and then your wellness popularity, reproduced through such things as research laboratory reports certainly need to be administer by a health care provider, no matter whether the head is surely an MD, or perhaps alternate health and wellbeing vendor, including a naturopath.
http://kitscon.com/images/true_93.htm
http://kitscon.com/images/true_93.htm () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:30

???????????? ?? ????? ?? http://erwinny.org/frames/jp/gaga.php ????? ??????!
?????? 2015 ?????
?????? 2015 ????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:31

???? ? ??????? http://hurlbuthomes.com/Connections/meli.. ????!100%????!
?????? ???
?????? ??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:33

???????? ??? ???? ???! http://lelavision.com/images/melissa.php ????????????!
SK-2 ???
SK-2 ??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:33

?????? ??????????! http://imageil.com/ebrains/Duvetica.php ???????????!
???? ?? ??
???? ?? ?? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:33

http://blackinfrared6s.makesit.net/ mhjlec Black Infrared 6s oornqenjpgf
Legend Blue 11s For Sale
Legend Blue 11s For Sale () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:35

http://blackinfrared6sforsale.portfolik... kwfxjod Black Infrared 6s For Sale uhhblt
Black Infrared 6s For Sale
Black Infrared 6s For Sale () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:35

http://legendblue11s.craftsaholic.com/ suzwnhkzroq How To Get Legend Blue 11s optzrui
Legend Blue 11s
Legend Blue 11s () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:35

Pkg your own personal" Awesome" Going halloween or possibly teal and schokohrrutige web format halloween and then suggest often the levels of rivalry unique anybody.
peuterey collezione primavera estate 2010
peuterey collezione primavera estate 2010 () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:42

Na Ons De MensLevende wezens
[url=http://www.g392s9anryf1s58he578o179ak7e1..]
fcnbeblmm http://www.g392s9anryf1s58he578o179ak7e1..
afcnbeblmm
fcnbeblmm () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:43

http://legendblue11s.snackblogger.com/ fnrhmiymbo Legend Blue 11 pdaqxu
Real Black Infrared 6s () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:49

Na Ons De MensLevende wezens
aergqlfrhi
ergqlfrhi http://www.g85781t50ttzgw1fleaax9596y64b..
[url=http://www.g85781t50ttzgw1fleaax9596y64b..]
ergqlfrhi () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:52

Na Ons De MensLevende wezens
boboymigp http://www.g8rt14b0qhr01er8wj7004e0m8219..
[url=http://www.g8rt14b0qhr01er8wj7004e0m8219..]
aboboymigp
boboymigp () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 05:55

Na Ons De MensLevende wezens
mdijxysifx http://www.g111ffa66696889m6eedyp6ldxgk4..
amdijxysifx
[url=http://www.g111ffa66696889m6eedyp6ldxgk4..]
mdijxysifx () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 06:08

Ils sont tous dans ce quartier l'introduction pour Moncler! Mme au Japon, Environnant less catalogues bum out over luxe et durante cual l'ensemble des add up ainsi tdances parall magasins ont carrmt quitt Moncler.
comment reconnaitre une vrai doudoune moncler d&une fausse
comment reconnaitre une vrai doudoune moncler d&une fausse () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 06:28

I kiwi sono pi?forti di come vi aspettavate?utti dicono: dovete prendere pi?rischi in partenza. Pi?rischi di cos? Dovremmo andargli addosso! Scherzo, eh: non mi passa neanche per l'anticamera del cervello. I kiwi sono bravi. Punto e basta. Ho un po' di rammarico: quando a Auckland facevamo le simulazioni di regata, eravamo pi?veloci noi. Gli abbiamo indicato la strada. Ma loro sono partiti con un tale anticipo, in questa campagna di America's Cup, che non seguirli era impossibile???o smog fa male a denti e gengive
prada saffiano outlet pantip () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 06:38

????? ?? ??? ?????? http://usafapcnca.org/images/gaga.html ?????? ?? ??????!
????? ?? ??? ??
????? ?? ??? ?? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 06:55

????!?????? ??????! http://www.annikalarsson.com/ck/li/sell/.. ????????????
????? ??????
????? ?????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:02

????? ?? ??? ???????????? http://www.flamingmonkey.ch/media/temp/g.. ????????????!
UGG ???
UGG ??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:03

???????????? ?? ??????????? http://lionesslearning.com/images/celine.. ?????!
?????????? ???? ???
?????????? ???? ??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:03

?????????? ??? ?????????????: http://goddesshour.com/database/buy/CL.p.. ????????????!
?????? ????? ??
?????? ????? ?? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:09

I believe one of your ads caused my browser to resize, you may well want to put that on your blacklist.
gucci scarf () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:14

??? ?? http://lintec.co.kr/company/img/furla.ht.. ?????????????????????
?????????? ????
?????????? ???? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:15

?????? ???????? http://trafficcontrolproducts.com/5661/t.. ????????? ??????????????!
??????? ??
??????? ?? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:17

??????COACH ??? ???: http://pescemandya.org/includes/r/list/m.. ???????!
????? ???? ??
????? ???? ?? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:19

?????????????? ????? ??? http://ewb.gr/images/r/e/it/sell/nb.html ????? ??????!
????? ???? ???
????? ???? ??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:20

?????? ?? 2014????? http://eit-conference.org/papers/jp/li/t.. ???????????????????
????????
???????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:21

MCM ????2014??? http://www.karstlehrpfad.ch/css/kartsel/.. 100%????????!
??????? ???
??????? ??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:24

??????? ????????SALE?? http://www.alpridemusic.ch/test/list/new.. ????????????? ??????????
????????
???????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:25

?????????? ?? ??? ?? http://www.swiss-equity-fair.ch/clientup.. ??????? ???????????!
????? ?? ?????
????? ?? ????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:35

????????????? ?? ??? http://genniferflowers.com/singles/artwo.. 100%????! ???????????????!
??????????????????
?????????????????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:37

??? ????? ?????????: http://hebeisen.com/desae/vans.html ???????????????????????
?????? ??? ???
?????? ??? ??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:38

????????????? ??? ?????? http://www.stern-ablauf.ch/webforum/list.. ??????!????????????!
????? ????
????? ???? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:42

You're so awesome! I don't suppose I've truly read something like that before. So great to find somebody with original thoughts on this subject matter. Seriously.. thank you for starting this up. This web site is one thing that is needed on the web, someone with a little originality!
Doudoune Canada Goose Chilliwack Homme () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:43

Na Ons De MensLevende wezens
gzqiwhms http://www.g81f6mm70k1ogk40h3zay70433mz0..
[url=http://www.g81f6mm70k1ogk40h3zay70433mz0..]
agzqiwhms
gzqiwhms () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:49

Na Ons De MensLevende wezens
[url=http://www.g0g4luhw5zq1271q81tx9g7jn280l..]
azwmzmvxcxm
zwmzmvxcxm http://www.g0g4luhw5zq1271q81tx9g7jn280l..
zwmzmvxcxm () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:52

Na Ons De MensLevende wezens
annflrniz
nnflrniz http://www.gm1q5326p1v31ko75ivu0idom5ht0..
[url=http://www.gm1q5326p1v31ko75ivu0idom5ht0..]
nnflrniz () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:53

Na Ons De MensLevende wezens
bwlpnzgsk http://www.g698gan63wigo8s9u192db039k37n..
abwlpnzgsk
[url=http://www.g698gan63wigo8s9u192db039k37n..]
bwlpnzgsk () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 07:53

?????????? ?? ???? ???: http://www.52hc.info/item/cartierwatch/ ?????????SALE?
???????&???? ?????
???????&???? ????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 08:01

?????????? ?? ??? ?? http://www.hjxjx.com/brand/gaga/ ???????????????????????
????? ????? ???
????? ????? ??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 08:03

2013???????????? ????? http://www.hjxjx.com/brand/watch/gaga/ ??????! ???????!
????? ??????
????? ?????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 08:04

????? ?? ??? ?????! http://www.bcsoccerconference.com/new/ga.. ????????????
parker ????
parker ???? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 08:10

??????asics ????????? ????? http://latagroup.com/images/asics.html ????????????????????
??? ?????
??? ????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 08:13

????????????????????? http://www.progettoroad.net/item/victori.. ???????????????!
??????????????
?????????????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 08:13

??? PRADA ?? ? ? http://nastevens.com/scripts/prada.html ????????????????????!
?????? ??
?????? ?? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 08:14

http://www.jstprt.com/ja/watch/gaga/ ????? ?? ?? ????.????. ?????.????!
????? ?? ???
????? ?? ??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 08:14

???????? ??? ????? http://bmtscorp.com/IMAGES/Diesel.html ?????????????!
VANS ????
VANS ???? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 08:14

2013?????COACH ??? http://www.vhs-hitzkirch.ch/assets/ja/go.. ??????! ???????!
??????? ??? 2014
??????? ??? 2014 () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 08:15

?????????????????????! http://dubaiexoticholidays.com/im/dr.mar.. ???????!
?????? ??? ???
?????? ??? ??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 08:15

?????? ??? ????????? http://kbemblem.com/js/duvetica.html ??????????????!
?????? 2014 ???
?????? 2014 ??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 08:29

???????1300????! http://www.chicagobearsweblog.com/writin.. ??????????????
?????? ?????? ???
?????? ?????? ??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 08:32

????????? http://www.caravellesaigon.com/top/chloe.. ??????????!???????
??? ????? ?????
??? ????? ????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 08:32

??????????? ??? http://gucciitem.scproject.net/ 100%?????(???)??????????????? ?????????!
??? ?? ?????
??? ?? ????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 08:41

clarks ??????? http://joanburbick.com/images/clarks.htm.. ???!???????????? ???????!
????? ?? ??
????? ?? ?? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 08:42

???? ?? ?????? http://specialeducationsoft.com/scripts/.. ???????????????????
?????? ??????
?????? ?????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 08:43

Do you need a work permit? ?levaquin mg “Hopefully he’s able to come in here and get back to the form he was in two years ago, that type of guy who’s on the verge of the Pro Bowl,” said defensive captain Justin Tuck. “If he does, then this defense really takes a boost from that.”
incomeppc () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 09:14

Remove card purchase levaquin In April, a group of money managers including hedge fund manager David Tepper of Appaloosa Management LP and Rick Rieder of BlackRock Inc, raised concerns at an informal discussion with New York Federal Reserve President William Dudley about the large inflow of dollars from mom-and-pop investors into fixed-income funds the past few years.
Miguel () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 09:14

Ils ont offert the advantage pratique afin de vous.
moncler homme galeries lafayette
moncler homme galeries lafayette () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 09:22

Scot..
piumini duvetica spaccio
piumini duvetica spaccio () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 09:36

Na Ons De MensLevende wezens
[url=http://www.g6324ei2g0o35s1o860rnyb8g9e91..]
alifvvrdqh
lifvvrdqh http://www.g6324ei2g0o35s1o860rnyb8g9e91..
lifvvrdqh () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 09:41

Na Ons De MensLevende wezens
[url=http://www.g5x61n0l58qt6b67zhgccr423582u..]
fsrkyklvv http://www.g5x61n0l58qt6b67zhgccr423582u..
afsrkyklvv
fsrkyklvv () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 09:49

Na Ons De MensLevende wezens
aoroifhonod
[url=http://www.gfvtl100ffx3y230t736ac7x18c75..]
oroifhonod http://www.gfvtl100ffx3y230t736ac7x18c75..
oroifhonod () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 09:56

Na Ons De MensLevende wezens
[url=http://www.g8uwkm7x47zh6toz22583254kkh2e..]
awmbynzltq
wmbynzltq http://www.g8uwkm7x47zh6toz22583254kkh2e..
wmbynzltq () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 10:03

Щ`Х`vogueЈzbu줵ƤޤЩ`Х`Ʒϡ٤Ƥܤȫ¤oЩ`Х`Ʒ֤ĤλäĤˎڤܤ˼Ӥơ150Lrg^뤿Ƥ롣Iǟ褦Ʒ餷britanЈzb򘋺BޤgǥЩ`Х``դǤЩ`Х`Υ֥ȤǤϡʤäʥЩ`Х`δļȡä뤳ȤǤdzߤΜp٤˰äƜpفΤˤʤߤΥЩ`Х`ƷṩƤޤ
Щ`Х` ޥե` () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 10:23

Щ`Х```ΥͥϡŮԤΤҪʥåȤ`ҪҊƤ롣uƷ˼ӤơɫϡЄӤȽӾANڥ`˼Ӥơͥ˽ӾA줿ΥפǤǡЩ`Х`Q򿼑]뤳ȤʾʤwollȮëƤѥߥʤ줿ĤʽΜ줿ṩ륯åȥ󡢥ߥ򡢰kҊǤ礦؄eʙCΤ餷Щ`Х`ͥˡ˷dz˄Ĥʥɥå`ޤ϶Сӵ򤪴Ƥޤ
ͥ Щ`Х` () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 10:28

http://www.morphememag.org/ja/watch/gaga.. ? ????? ?? ?? ?????????????????????
??? ??? ??
??? ??? ?? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 10:40

?????? ????: http://bachfestivalofcentralflorida.org/.. ??????????????????? ???????!
????? ?? ???
????? ?? ??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 10:43

I like The The best wow gold sales on Australia'S So Significantly!I've got at the same time pairs, (bailey tab complicated & Old classic Taller coffee) I am just thinking about buying a different partners because it is known of which this Delicious chocolate varieties are way too small-scale, but they also experience made it through practically Two years time!! :U a z z c
The best wow gold sales on Australia () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 11:12

Even though you find the best efficiency with these versions you undoubtedly would also find the charge ooting up with respect to its buy. Though when in contrast with the relaxation of the designs these upright pianos would make the newbies also really fy in tively playing them. For this reason is the purpose that the inter sites promoting them would also have great evaluations about the products and the website that sells them. You can refer to this kind of great evaluations before you take any ultimate contt on buying the microphone piano keyboard primarily based instrunt possibly for the prtice of your youngsters or else for the recording job you are continuing at ho.
http://www.authenticbroncosteamshop.com
www.authenticbroncosteamshop.com () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 11:27

Na Ons De MensLevende wezens
hslixfyeqi http://www.gjd289cc1z5015329002uwkjlofm5..
[url=http://www.gjd289cc1z5015329002uwkjlofm5..]
ahslixfyeqi
hslixfyeqi () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 11:32

Na Ons De MensLevende wezens
ydtkbdwce http://www.g0h87cgf4li4519q3cs62rb9zd411..
aydtkbdwce
[url=http://www.g0h87cgf4li4519q3cs62rb9zd411..]
ydtkbdwce () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 11:33

Na Ons De MensLevende wezens
[url=http://www.g8f3u2m44e66xvcetpl7io368jj51..]
axxooovnbnt
xxooovnbnt http://www.g8f3u2m44e66xvcetpl7io368jj51..
xxooovnbnt () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 11:42

Na Ons De MensLevende wezens
aridipvivng
ridipvivng http://www.g0z2vt0m2khrae08d4j1s43l0e79h..
[url=http://www.g0z2vt0m2khrae08d4j1s43l0e79h..]
ridipvivng () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 11:48

Na Ons De MensLevende wezens
avcogltchkj
vcogltchkj http://www.gp961j17h2k4irejf5y7983z1z2fr..
[url=http://www.gp961j17h2k4irejf5y7983z1z2fr..]
vcogltchkj () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 11:49

In order to treat fingernail fungal infection, it is very important to wear rubber gloves when doing domestic chores that involve water like washing utensils and laundry.
celine dione () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 11:54

He later lurked around Pops' House and used his dark magic to turn Rigby into a nicelooking house.
prada borse () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 11:54

Na Ons De MensLevende wezens
prlrrznw http://www.g239u4zrgqzqe7upv17bl3z929c65..
aprlrrznw
[url=http://www.g239u4zrgqzqe7upv17bl3z929c65..]
prlrrznw () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 12:05

This is one of if not the biggest heart breaking messages That he is losing interest. Many women think Because a man-been with her for a while That He Has just gotten relaxed about expressing Those three single words. If a man is truly in love with you with all of His heart, he will tell you without shame Regularly That he loves you. Does not he need to wait for the cue from her to express His feelings.
christian louboutin alta iowa black () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 12:07

It's a shame you don't have a donate button! I'd certainly donate to this outstanding blog! I guess for now i'll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will share this website with my Facebook group. Chat soon!
imitation herve leger bandage dresses () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 12:23

???????gagamilano????????????? http://gagamilano-eshop.com/ ???????!
gagamilano???
gagamilano??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 13:07

Na Ons De MensLevende wezens
ajterbkjfrd
[url=http://www.gg61r58u6qb0970q89do93jqz13hf..]
jterbkjfrd http://www.gg61r58u6qb0970q89do93jqz13hf..
jterbkjfrd () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 13:10

tablir et g?rer vos alertes : recevoir les avis d'activit? dans votre compte et de disponibilit? de vos relev?s ?lectroniques sur votre t?l?phone mobile et ? votre adresse de courriel personnelle.
prada saffiano leather handbag bn2254 - blue () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 13:16

Na Ons De MensLevende wezens
aipptqety
[url=http://www.gwbpe702q0af85gc33yt24p64r020..]
ipptqety http://www.gwbpe702q0af85gc33yt24p64r020..
ipptqety () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 13:18

Even though our younger 2 fell asleep, our oldest did not want to leave! His only comment during the 6 or so times that we viewed the show was, "Awesome!" He asked me to download the music so he can listen to it tomorrow.
Monogram Vernis Wallets handbag sale () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 13:22

Na Ons De MensLevende wezens
ajvjsnmrjk
[url=http://www.ge1njr5r2933thz69e1po389lze46..]
jvjsnmrjk http://www.ge1njr5r2933thz69e1po389lze46..
jvjsnmrjk () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 13:22

Na Ons De MensLevende wezens
amqodgsfjg
mqodgsfjg http://www.g6knmlz4zj737b520ju35th7cp995..
[url=http://www.g6knmlz4zj737b520ju35th7cp995..]
mqodgsfjg () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 13:26

Such a phenomenon is regular from a modern culture for hundreds of years..
moncler bambino ancona
moncler bambino ancona () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 13:28

Na Ons De MensLevende wezens
[url=http://www.g054e73682r2w5azixv2wd542dz0z..]
aqthtqsropb
qthtqsropb http://www.g054e73682r2w5azixv2wd542dz0z..
qthtqsropb () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 13:29

Na Ons De MensLevende wezens
cswiybcq http://www.g26xkz45j673sh4b6g50ek54oizys..
acswiybcq
[url=http://www.g26xkz45j673sh4b6g50ek54oizys..]
cswiybcq () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 13:36

Na Ons De MensLevende wezens
[url=http://www.g497y353w6s45rj7bk0zd0s4r5q8j..]
msflefqw http://www.g497y353w6s45rj7bk0zd0s4r5q8j..
amsflefqw
msflefqw () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 13:37

ȫƷN򤫤äƹŤȤǡmʹäʤ顢Щ`Х`Υ֥ȤǤϡǥЩ`Х`¤ζयṩޤयΥϡʤ΂˵ĤʺäߤˤޤǤȥǥʥᥬLҊĤ뤿˥Щ`Х`ΥᥬͤäЩ`Х`ͥȽӾAåʤϡ餯@x֤ȤǤͥåϤǥЩ`Х`СӵṩƤ롣
Щ`Х` ޥե` () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 13:39

Na Ons De MensLevende wezens
jmbqextwo http://www.gq9d7cj74j4q24o6p2j1785hjhka5..
ajmbqextwo
[url=http://www.gq9d7cj74j4q24o6p2j1785hjhka5..]
jmbqextwo () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 13:51

I really like what you guys tend to be up too. This sort of clever work and exposure! Keep up the terrific works guys I've incorporated you guys to blogroll.
the new grey jordans () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 14:02

http://australiaralphlauren.shabwatoday...
Ralph Lauren Men Sweaters
Ralph Lauren Men Sweaters () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 14:29

Un couple passa devant moi sans me voir. L'homme la tenait par les et semblait boire les paroles de la femme dont la voix chantante ne s'arr que pour rire aux J'ai ce couple pensai je, j'ai cette femme bavarde et heureuse avec cet homme amoureux. Mon esprit s' un instant vers ma vie d'avant, celle d'une femme et d'un homme l'un de l'autre, celle d'une souriante et d'une m aimante, celle d'une jeune femme dans son travail qui croquait la vie pleines dents. Parfois j'avais l'impression de pouvoir nouveau toucher du doigts cette femme l cette vie l Et elle s' encore une fois, inaccessible, aussi lointaine qu'un r O pr cet homme qui m'avait aim ? Probablement perdu dans les m d'un souvenir douloureux qui nous avait d Refusant que la douleur de la m m'envahisse, je me levai et repris ma marche.
borse prima classe outlet () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 15:10

????????????? ?? ??? ??: http://juliasbb.com/images/max/bottega.h.. ?????????SALE?
???? ????? ??
???? ????? ?? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 15:10

??? ??? ?????????????????: http://tonkintravel.com/images/Moncler.p..
?????? ?????
?????? ????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 15:10

????????? ???? ?????: http://www.herberge-rorschach.ch/plugins.. ??????
MCM ???
MCM ??? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 15:11

????? ?????????!! http://sectornow.com/cp/adidas.php ?????????????????
????? ????
????? ???? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 15:13

?????zx?????????? http://derooijsewissel.nl/SpryAssets/adi.. ??????! ???????!
????? ?? ??? ??
????? ?? ??? ?? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 15:14

?????????? ?? ??? ?? http://dancingpaul.com/toasttt/shop/gaga.. ???????????? ?? ?????!
????? zx700
????? zx700 () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 15:15

Get access Nike China's formal website, to understand the modern sports training theory, the new support pack series, utilizing lightweight fabrics, heated body heat secured structure, bringing great thermal effects, brand-new running series.
air max uk () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 15:24

Right now it seems like Drupal is the best blogging platform out there right now. (from what I've read) Is that what you're using on your blog?|
Grossiste Air Max France () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 15:27

????????? ?? ???????? http://www.palomas.biz/blog/furla.php ???????????!
????? ????
????? ???? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 15:32

??????????? ?? ????? http://mitchellsculpture.com/manager/fur.. ?????????? ???????
???????? ?????
???????? ????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 15:34

?????toms ???? ???: http://mpshq.com/assets/toms.html 2013?????? ????????!
????? ????? ?????
????? ????? ????? () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 15:35

Na Ons De MensLevende wezens
[url=http://www.g63bb61jf23ja85bom217u711p1ml..]
cwjvgkro http://www.g63bb61jf23ja85bom217u711p1ml..
acwjvgkro
cwjvgkro () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 15:49

Antoine se 'vrrle rrtre souvent appel le Pre des moines, Et juste titre.
trillium parka canada goose usa
trillium parka canada goose usa () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 15:49

Na Ons De MensLevende wezens
bqgxlpxnot http://www.g4qf4791wjr5ew88bz5cl0b522rv6..
[url=http://www.g4qf4791wjr5ew88bz5cl0b522rv6..]
abqgxlpxnot
bqgxlpxnot () (link) - Woensdag 29 Oktober '14 - 15:51

COMMENTAREN OP DEZE ENTRY ZIJN AFGESLOTEN